Jóga és művészeti tábor 7-11 éves korosztálynak


naponta 8.00-16.00 óráig Amit kínálunk: - 5 nap, amely során egy belső utazásra hívunk mindenkit - Önfeledt kacagás, jókedv a természet közelében, sok-sok alkotással, jógával, játékkal, szórakozással - Művészeti foglalkozások délelőtt – mandala festése, agyagozás, modellezés (különböző művészeti anyagok és technikák megismerése, alkalmazása: akril, tus, pasztell stb.) - Az alkotás által az átszellemült, elmélyült munka az örömteliség érzésén túl segít az elmélyülésben és a koncentráció növelésében. - A délután minden nap a jógáé
A gyermekek játékos, könnyed és önfeledt környezetben sajátítják el a jóga testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait.  Egyszerű kis technikákat tanulunk meg, amiket a tanév során bármikor alkalmazni tudnak majd, az iskolában és az otthoni tanulás során egyaránt.  Játékos öngyógyító praktikákat, a légzés fontosságát, megmérettetéseknél annak helyes alkalmazását.  A testen keresztül megerősítve a lelket, hogy jobban bírja a mindennapi kihívásokat, amik esetleg felnőtt szemmel semmiségeknek tűnhetnek, de a gyerekeknek megoldandó feladatok. 
Akiket várunk:
Olyan általános iskolásokat, akik kíváncsiak önmagukra, érdeklődnek a környezetük iránt és szeretnének egy kicsit elmélyülni az alkotásban.
A tábor díja: 35.000 Ft/fő
Testvérkedvezmény: 31.500 Ft/fő
Ha május 31-ig befizeted a részvételi díjat, 10% kedvezményt kapsz az alapárból!
A kedvezmények nem vonhatók össze!
A jelentkezés 10.000 Ft előleg befizetésével válik érvényessé.
A díj tartalmazza:
- a programok költségeit
- az ebédet és az uzsonnát 
Napi program:
8.00-9.00             Érkezés az Articsóka Stúdióba (1036 Bp. Bécsi út 57-61.)
9.00-11.00          Művészeti foglalkozás
11.30-12.00        Ebéd
12.00-12.30       Utazás HÉV-vel az amaSole jógába
13.00-15.00       Jógaóra
15.00-16.00        Uzsonna, játék -Szülők érkezése az amaSole jóga stúdióba (1031. Budapest, Monostori út 29.)
Táborvezetők: 
Hallama Krisztina: iparművész tanár
Jakab Adrienn: jógaoktató
 

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu