Scrapbook foglalkozás


Mit szólnál hozzá, ha most nem másnak, hanem magadnak készítenél egy csinos, nőies ajándékot? Na jó, ha inkább a legkedvesebb barátnődnek szeretnéd, elfogadom, készítsd el Neki ezt a scrapbook technikával készített albumot!
Az albumot egy romantikus kincsesláda rejti, amit egy teásdobozból készítünk el. Ez a lepkealbum olyan pici, hogy a tenyeredben is elfér, ezért ezúttal nem fényképeket, hanem idézeteket írhatsz bele. Olyanokat, amelyeket jól esik olvasni, amelyek megmelengetik a szívedet, s felvidítanak nehéz órákban. Ajándékozd meg magad vagy barátnődet, nővéredet ezzel az apró kinccsel! Már maga az elkészítése is élvezetes lesz!
A lepkealbum elkészítésekor és a kincsesládikó díszítéséhez Sizzix formavágógép minden tulajdonságát kihasználjuk: vágunk és domborítunk, nemcsak papírt, hanem átlátszó akrilfóliát is! Ezen kívül maszatosak leszünk az akrilfestéktől, pecsételünk szilikonbélyegzővel, s kipróbáljuk a repedőpasztát is! Díszítéshez öntapadós csipkét (!) és széles washi tape-et ragasztunk a dobozra és az albumra.
Figyelem, fontos! Az üres teásdobozt (én Pickwick márkájút használtam, hozz te is ilyet) Neked kell magaddal hoznod! Ez lesz a belépőd! :)
Az album mérete: 11x6x5 cm, a teásdoboz mérete: 12x6,5x6 cm
Időpont: 2014. március 29.  szombat délután 14:00-17:30 (3,5 óra)
Résztvevők száma: 8-10 felnőtt + egy vezető
Tanfolyami díj 4.500 Ft + 1.500 Ft Anyagköltség = 6.000 Ft
Akitől tanulhatsz: Budaházi Brigitta, scrapbook tanfolyam vezető, a Scrapbook.hu alapítója
Szeretettel várlak, gyere, alkossunk együtt!

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu