Minialbum mobilfotókhoz- Scrapbook foglalkozás


Te is rászoktál mostanában arra, hogy mobiltelefonnal fényképezel? S, vajon mit csinálsz ezekkel a kisebb méretű fotókkal? Gyere készítsd el segítségemmel ezt a csinos scrapbook minialbumot, melyben akár 26 db, mobiltelefonnal készített mobilfotót is tárolhatsz! Számozott tartalomjegyzék, többféle oldalnyitási verzió, izgalmas részletek: a szépséges papírokat megbolondítottam egy kis akrilfestékkel, vékonyhegyű filccel és újdonságként, hó tollal!
A tanfolyamon az album alapját állítjuk össze és elkészítjük a díszítőelemeket. A fotóid beragasztását és a díszítőelemek elhelyezését otthonod zavartalan környezetében fogod elvégezni. 
Az album mérete: 8x16 cm, 26 oldal
A tanfolyam részeként megtanítom, hogyan variáld úgy az előhívott fotókat és a kész elemeket, hogy azok együtt egy vonzó és attraktív albumot alkossanak. Bónusz: inspirációként a saját, fényképekkel teli albumomról helyben megkapod a részletképeket kis füzet formájában! 
Időpont: 2014. február 15.  szombat délután 14:00-18:00 (4 óra)
Résztvevők száma: 8-10 felnőtt + egy vezető
Tanfolyami díj 4.500 Ft + 3.000 Anyagköltség = 7.500 Ft
Akitől tanulhatsz: Budaházi Brigitta, scrapbook tanfolyam vezető, a Scrapbook.hu alapítója
Szeretettel várlak, gyere, alkossunk együtt!

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu