Első igazi albumod - scrapbook tanfolyam


Készíts el egy látványos albumot, ami hol itt nyílik, hol ott, szép és elegáns, pont annyira van díszítve, amennyire te szeretnéd, nagyon sok fénykép belefér, de ami a legfontosabb: Te állítottad össze saját kezűleg, s életed hátralévő részére felidézhetővé teszi az életed belerejtett emlékeit. Bár a mintaalbum a családi sütések emlékét idézi, olyan papírkészletekkel készülünk, hogy biztosan találsz majd a Te témádhoz illőt.
Időtartam: 2x4 óra
Mikor? 1. alkalom: 2013. október  26. szombat délután 14:00-18:00
2. alkalom: 2013. november 9. szombat délután 14:00-18:00
Mit hozz magaddal? 8-10 db 10x15 cm-es fényképet (lehetőleg egy bizonyos témához kapcsolódóan), nyitottságot és a jókedvedet. A témának NEM SZÜKSÉGES a házi sütéshez kapcsolódnia, lehet utazásról, gyerekekről szóló fényképek vagy bármilyen téma. A papírok közül választhatsz majd a témádnak megfelelően.
Mennyibe kerül? Részvételi díj: 7.000 Ft + 3500 Ft anyagköltség (ez a 2 alkalom ára összesen). A foglalkozást Budaházi Brigitta tartja.

A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!  

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu