MESEMŰHELY- Gyermekpszichodráma csoport


Hétfő délutánonként MESEMŰHELY- gyermekpszichodráma csoport indul az Articsókában! A gyermekpszichodráma módszere a gyerekek képzelőerejére, valamint a gyermekkorban természetes szerepjátszásra helyezi a hangsúlyt. Ezek segítségével teremt lehetőséget a kicsik számára arra, hogy a szimbólumok nyelvén kijátsszák magukból az őket foglalkoztató életeseményeket. A csoportfoglalkozások alkalmával a gyerekek által kitalált meséket játsszuk el együtt, két képzett vezető irányításával, akik ugyancsak szereplőként vannak jelen a történetekben. A csoport zárt rendszerben működik (ugyanazok a résztvevők maradnak a csoportfolyamat végéig), hogy a gyerekek háborítatlanul, biztonságos keretek között tudjanak játszani.

Az első foglalkozás szeptember 30-án lesz. 

Foglalkozásaink:

Időpont: hétfő délutánonként, 16:30-17:30
Időtartam: 60 perc
Résztvevők száma: 4-8 gyermek + két vezető
Részvételi díj: 2200 Ft/ alkalom
Első alkalom: 2013. szeptember 30.
Vezetők: Szabó Kinga és Bogdán Réka pszichológus és gyermekpszichodráma vezetők.

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu