NYITOTT MŰHELY- Délelőtti nyári tábor kicsiknek és nagyoknak


Július 15-19. Minden nap 9.00-13.00 között Ezen a héten műhelyünk nyitva áll mindenki számára, aki egy tartalmas délelőtti alkotásra vágyik. Képzőművészeti foglalkozásainkra várjuk a kicsiket (már óvodás kortól ) - egészen 14 éves korig. Kreátor varróműhelyünk kedden és szerdán a nagyobbakat, sőt a felnőtteket is várja.
Nyitott műhelyünk képzőművészeti programjában a grafika és a festészet egyaránt helyet kap. Használunk majd ceruzát, tollat, szenet, pittet, fapácot, ecolinet és pasztellt is. Minden nap egy kész művel térnek haza a gyerekek. Mindenki a saját képességei mentén, de támogatva, magas színvonalú szakmai segítséggel alkothat.  Kedden és szerdán Kreátor varróműhelyünkben Tilda napokat tartunk, ahol saját babát és annak nyári ruhatárát készíthetik el a jelentkezők. Hétfő, csütörtök, péntek: képzőművészeti napok Kedd, szerda: Kreátor varróműhely- Tilda napok
A foglalkozások napidíja magában foglalja az alkotáshoz szükséges anyagokat, eszközöket.
A foglalkozás díja: 4000.-/nap  Testvérkedvezmény: 7000.-/2 fő/nap Igény esetén 13.00-14.00 között lehetőséget biztosítunk az ebédelésre. 
A foglalkozások díja ebéddel: 5000.-/nap
Jelentkezés a foglalkozásokra: a jelentkezési lap kitöltésével ill. telefonon 
A jelentkezés a tábor díjának személyesen történő befizetésével válik érvényessé.

A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu