VARÁZSOLJ OTTHONT! - Lakberendezés minikurzus


- költözés előtt állsz, és szakszerűen szeretnél berendezkedni? - van néhány álmod a téged körülvevő térről, de szívesen bővítenéd ismereteidet? Ismerd meg a lakásberendezés alapjait, inspirálódj különleges ötletekből, 3 alkalmas tematikus kurzusunkon!
Ezen a 3 alkalmas kurzusunkon minden alkalommal a lakótér más-más helyiségét szemügyre véve gyakorlott szakember avat be a lakberendezés műhelytitkaiba. Inspiráló ötleteket kapsz, hogy saját lakásodból, házadból barátságos otthont varázsolj. Kis létszámú csoportban az elhangzott elméleti tudást gyakorlatcentrikus, kreatív és elgondolkodtató próbatervek elkészítése segítik. Minden alkalommal kitérünk a színekre, fényekre, variálható dekorációkra és megvizsgáljuk az adott teret a feng shui szempontjai szerint is, így a tanfolyam végére egyéniségednek és igényeidnek megfelelően magabiztosan tudod kialakítani praktikus és gyönyörű otthonodat.  
A tanfolyamra nem szükséges a rajztudás. A kis létszámú csoportokban személyre szabott egyéni segítséget tudjuk biztosítani. A foglalkozásokat Galánfi Andrea okleveles belsőépítész tartja.
Időpont:  3x2,5 óra szerdánként 10.00-12.30  Témáink: 2017. február. 8. – nappali - avagy a közösségi tér 2017. február. 15. – hálószoba, gyerekszoba – avagy pihenő szigetek
2017. február. 22. – konyha, étkező – avagy finomságok műhelye
A tanfolyam díja, mely tartalmazza a kurzuson használt anyagokat, eszközöket:
1 alkalom ára: 7.500.- (1x2,5 óra)
A teljes tanfolyam ára (3x2,5 óra): 19.000.-
Kedvezményes előfoglalási ár a teljes kurzusra: 17.000.- (jan. 24-ig) A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 
A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek: A tanfolyamon kívül egyéni konzultációra is van lehetőség, melyhez időpontot az alábbi címen egyeztess: [email protected] Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az [email protected]  címen. 

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu