Madárkák karácsonya képeslapkészítő workshop Budaházi Brigittával


Vagy olyan jókedvű és vidám a szíved mélyén, hogy ilyen mókás madárkákkal kívánj a barátaidnak, szeretteidnek boldog karácsonyt? Ha, igen, nosza, olvass tovább!
Készíts el te is négy képeslapot scrapbooktechnikával a segítségemmel - legyenek ezek a te idei üdvözlőlapjaid! Az biztos, hogy mosolyogni fog, aki megkapja! 
A télies, kedves mintázatú scrapbookpapírokat csillámos glitterkartonnal kombináljuk - ezzel imitálva a szikrázó havat. A madárkákat, amik Tim Holtz remek grafikái, bélyegzéssel varázsoljuk a kártyákra, s ugyancsak scrapbookpapírból vágunk ki nekik sapkákat, hogy meg ne fázzanak. 
Használunk majd még művészkést és Sizzix-gépet, zselés tollakat és bélyegzőtintákat. Csupa szuper eszköz és kiegészítő - élvezet lesz használnod őket. 
Gyere el, készítsük el együtt ezt a négy képeslapot, tölts el két vidám órát alkotással még a karácsonyi hajtás előtt! Időpontja: 2015. november 29. vasárnap 15:00-17:00
Részvételi díj: 3.900 Ft (mely tartalmazza a foglalkozás díját, 1.000 Ft értékű hozzávalót és az eszközök használatát).
A jelentkezés feltétele: Írásban, e-mailben az Articsóka Stúdió honlapján, valamint 2.500 Ft előleg befizetése/átutalása (erről információkat e-mailben küldök).
A foglalkozás helyszíne: Articsóka Stúdió, 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)
A foglalkozást tartja: Budaházi Brigitta, scrapbook oktató

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu