Ismerjük meg gyermekünket és általa önmagunkat programsorozat


Az Önismereti és gyermeknevelési konzultációs műhelyünk által indított „Ismerjük meg gyermekünket és általa önmagunkat” programsorozat első foglalkozása 2013. február 6-án 9.00-12.00 között kerül megrendezésre. Az első témakör: Visszatekintés gyermekünk születésére és az első három év fontos pillanataira.

Egyéves korunkra alakul ki kötődési mintázatunk, vagyis az a mód, ahogy képesek vagyunk szeretni embertársainkat. S ez egész életünkben elkísér majd bennünket. Ezt nem lehet teljesen átírni soha. De csiszolni, kicsit alakítani, finomítani rajta sohasem késő. Mindegy hány éves most gyermeked, ahhoz hogy megismerd, megértsd, és az útján segíthesd érdemes a születése pillanatáig visszatekintened. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani neked.

- A szülés-születés élményének hatása a gyermekre

- A fejlődési szakaszok áttekintése

- Átmeneti tárgy: „mackó” – avagy különválás az anyától

Az előadásokat minden alkalommal kötetlen beszélgetés, az adott témával kapcsolatos problémák megbeszélése, konzultáció követi.

A programokon kis létszámú 4-8 fős csoporttal dolgozunk.

Időpont: 2013. február 6-án 9.00-12.00

Csoportos konzultáció: 5000 Ft+ ÁFA /fő /alkalom

A foglalkozásra előzetes bejelentkezés szükséges!

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu