Selfie baba a Kreátor varróműhellyel


VARRD MEG A PÁROD, vagy varrj egy Téged ábrázoló babát és lepd meg vele Őt! Vagy netán meg vagy hívva egy esküvőre és nem tudod mivel lepd meg az ifjú párt? Hát varrd meg őket!
Egész napos workshop a Kreátor varróműhellyel, ahol kreatív tartalomhoz kötve sajátíthatod el a varrás alapfogásait és emellett vicces ajándékkal lepheted meg párod Bálint–nap alkalmából, vagy barátaidat valamilyen alkalomra!
Időtartam:       2x4 óra fél óra ebédszünettel
Időpont: 2014. február  8. vasárnap 9:30-13:30 és 14:00 – 18:00
1. részben - elkészítjük a baba testét, kialakítjuk arcát, haját
2. részben- elkészítjük ruháját és jellegzetes kiegészítőit.
(szemüveg, újság, CD borító, vagy egyéb kiegészítők) Részvételi díj: 9.000 Ft + 3500 Ft anyagköltség
Nagyon fontos, hogy a minél tökéletesebb eredményhez neked is előre kell készülnöd. Figyeld meg, hogy mi az, ami leginkább karakteres, amit meglátva (ez lehet egy jellegzetes ruha, kiegészítő, vagy más) felismerhető az akit szeretnél elkészíteni!
Jelentkezéskor feltétlenül egyeztess és küldj fotót az ábrázolandó személyről a [email protected] címre. A babák kialakításához szükséges a testalkat ismerése, magas-szikár, alacsony-köpcös, kicsit pocakos, vagy sportos, vállas…. Mi mindent elkövetünk, hogy minél tökéletesebb legyen az eredmény! 
A fotók küldésének határideje: január 31.
   
A foglalkozást Kiss Mihók Erzsébet tartja.

Keressen minket!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu

Aktuális programok Kurzusok, workshopok, táborok

A NŐ - festészeti workshop

A NŐ - festészeti workshop

Időpont: 2022. Október 01.

A már hagyománnyá vált akril workshopjaink ezen alkalmával a NŐ lesz a témánk. 

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek

Akvarell workshop - Őszi termések

Akvarell workshop - Őszi termések

Időpont: 2022. Október 08.

Tanévünk első akverell workshopján az őszre hangolódunk és gyümölcsöket, terméseket festünk majd az egyszerűbb formáktól az összetettebb kompozíciókig. Ez alkalommal tehát a saját környezetünkből keressük a mintavilágot, legyen az virág, gyümölcs, zöldség s ki-ki a hozzá legközelebb álló motívumot festheti meg, vagy akár alakíthatja tovább. 

Őszimádó Szöszmötölő

Őszimádó Szöszmötölő

Időpont: 2022. Október 09.

„Itt van az ősz, itt van újra……” és milyen hirtelen!

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

RAJZI ALAPOK – felnőtteknek

Időpont: 2022. Október 10.

Festő kurzusaink mellett évek óta indítunk olyan rajztanfolyamot, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egészen új összeállításban építettük fel a képzést. Decemberig 3 modulból álló kurzust indítunk, ahol a rajzolás alapjait az eddigiektől eltérő hangsúlyokkal mutatjuk be.

Festőiskolai alapozó

Festőiskolai alapozó

Időpont: 2022. Október 11.

Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. 

BEIRATKOZÁS

BEIRATKOZÁS

Szeptember 2-án pénteken nyitjuk a 2022-es tanévünket. Ezen a napon 15.00-18.00 között várunk benneteket a stúdióba a beiratkozásra! A beiratkozás csak a gyerekeknek szóló egész éves művészeti képzésekre vonatkozik

Pillants be hozzánk!

Írj nekünk!

1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
(Óbudán, a Kolosy térnél)
Telefon: 06 20 99 16 373

[email protected]
www.articsokastudio.hu