Akvarell workshop - A tűz melege


Lassan vége az idei gyönyörű ősznek és kezdődnek a kuckózós napok, amikor olyan jó hazaérkezni a meleg otthonunkba meggyújtani egy gyertyát, vagy akár betüzelni a kandallóba. Novemberi akvarell workshopunkon a láng témáját fogjuk körbejárni, megfigyelni a színhatásokat és megfesteni a lobogó tüzet, a tűz melegét. Az akvarellfestés legcsodálatosabb fortélya a fényhatások érzékeltetése, fények megcsillantása a papíron.  Ez talán a legizgalmasabb téma az akvarellfestés tekintetében, hiszen a vízzel higított áttetsző festék egészen sajátos megközelítést igényel.


Novemberi workshopunkon tehát a parázsló tűz festése lesz a témánk. Kurzusaink az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.

Festészeti workshopjainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.


A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja. 
Időpont: 

2019. november 16. szombat 10.00-14.00  

1x4 óra


A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2019. november 5-ig 13.400.-

Normál ár: 15.300.-Ajánljuk figyelmedbe!

TÉLI TÁJ - Festészeti workshop akrillal

FESTŐISKOLA keddenként

RAJZI ALAPOK - felnőtteknek péntekenkéntA jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Akvarell workshop - A tűz melege kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2019-11-16 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.