Festőiskola


Hiszem, hogy minden ember művész, ahogy Joseph Beuys mondja, de nem mindegy, hogy milyen mértékben éljük meg művészlétünket a mindennapjaink során. Féléves kurzusunk során a bennünk szunnyadó művészi ént ébresztgetjük, hívjuk közös játékra, alkotásra.

A művészet befogadása életteli élmény és öröm lehet, ha kapunk hozzá némi segítséget, iránytűt, ezért a kurzus során a festészeti feladatok mellett a művészettörténet nagyjainak alkotásaiból szemezgetünk rövid -beszélgetéssel egybekötött- előadások során. A művészet nem azért van, hogy bebiflázd, mint egy adathalmazt és azon aggódj, hogy elég művelt vagy-e, hanem azért, hogy megajándékozzon olyasmivel, ami közel áll ugyan hozzád, de még nem a tiéd.Ezen a 18 alkalomból álló tanfolyamunkon a különböző festészeti technikák elsajátításán (aril, pasztell, szén, ceruza, kollázs, montázs stb.) kívül az önálló alkotómunkához szükséges művészi látásmód kialakításában is igyekszünk segítséget nyújtani. Tanfolyamunk az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épül, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.

 Tanfolyamainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozásokat Harka Ágnes festőművész tartja.
Időpont:  18 egymást követő kedd (kivéve munkaszüneti napok) 

heti 1x2,5 óra

Kezdő időpont: 2019. január 8.  18.00-20.30 

Utolsó foglalkozás: 2019. május 14. 

A tanfolyam díja: 118.000-/ 18 alkalom

Óralátogatási díj: 8500.-/ 1 alkalom

A díjak tartalmazzák a foglalkozáson használt anyagokat
A tandíj befizetésének ütemezése:

A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges. A képzési díj fennmaradó részét legkésőbb a kurzus első napján van mód befizetni egy összegben. Két részletben 40.000.- Ft + 30.000.-Amennyiben a részletfizetést választod, a második részletet befizetésének határideje 2019. március 5.

Ajándékozz élményt!

Ezzel a programmal ajándékkupon formájában meglephetsz valakit karácsonyra! Nézz körül nálunk! 
A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Festőiskola kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2019-01-08 18:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.