RAJZI ALAPOK – felnőtteknek


Már régóta felmerült az igény, hogy festő kurzusaink mellé egy olyan rajztanfolyamot indítsunk, ahol teljesen az alapoktól lehet elsajátítani a térbeli ábrázolást, a térbeli testek síkba átírását. Ebben a tanévben egy olyan tanfolyamot indítunk, ahol teljesen a kezdetektől indulva haladunk a bonyolultabb formák felé, így a tanév végére lépésről-lépésre eljutva a portréig. A foglalkozásokon ceruza, szén és pasztell eszközökkel dolgozunk majd. (A díjak tartalmazzák a kurzuson felhasznált anyagokat, eszközöket.)A foglalkozásokat Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja.

Januártól májusig 4 témakörünk (kurzusunk) lesz, minden témakör 3 alkalomból áll. A kurzusok alapvetően egymásra épülnek, de lehetőség van (létszámtól függően) külön-külön, vagy akár alkalomszerűen is részt venni rajta.1. Mértani testek anatómiája (jan.11.18.25.)

2. Csendélet drapériával (febr. 8.15.22.)

3. Portré – gipszfej, koponya  (márc. 8. 22.29.)

4. Portré élő modell után (ápr.5.12.26.)A tanfolyam díja: 64.800.-/ 12 alkalom

Kurzus díja: 17.800.-/ 3 alkalom 

Óralátogatási díj: 7500.-/ 1 alkalom


A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. 

Figyelem! A jelentkezés a teljes tanfolyamra szól! Ha csak az egyik kurzusra, vagy egy órára szeretnél jönni, akkor a jelentkezésnél a megjegyzésbe írd meg nekünk! Ajándékozz élményt!

Ezzel a programmal ajándékkupon formájában meglephetsz valakit karácsonyra! Nézz körül nálunk! A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a RAJZI ALAPOK – felnőtteknek kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2019-01-11 18:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.