Pasztell kurzus – Festő kurzus kezdőknek és haladóknak


Novemberi kurzusunk témájának a pasztellfestést választottuk. Ez a különleges technika tulajdonképpen átmenetet képez a rajz és a festészet között. 


A pasztell a legegyszerűbb vonalas rajztól a több rétegben egymásra vitt színkeverésig a legkülönbözőbb módon használható. Ezen a 6 alkalmas kurzusunkon az eszközök megfelelő használatában, a pasztellfestés alapvető eljárásainak megismerésében, ezáltal az önálló alkotómunkához szükséges művészi látásmód kialakításában nyújtunk segítséget. Kurzusunkon megismerkedhetsz a pasztellfestés sajátosságaival, a legegyszerűbb eljárásoktól a különböző vegyes technikákig.

Kurzusunk az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épül, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.


Tanfolyamainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozásokat Harka Ágnes festőművész tartja.

 

 

 

Időpont:  6x2,5 óra csütörtökönként este 18.00-20.30 (6 egymást követő csütörtökön)

Kezdő időpont: 2018. november 8.

 A 6 alkalmas kurzus díja, mely tartalmazza a kurzuson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2018. október 13-ig 35.800.-

Normál ár: 37.900.- A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen.   


A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Pasztell kurzus – Festő kurzus kezdőknek és haladóknak kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2018-11-08 18:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.