Kontúrok nélkül, szabadon – Akvarell workshop az impresszionizmus nyomában


A fény felbontja a színeket, a levegő rezgése elmossa a szilárd körvonalakat, a felületen reflexhatások vibrálnak.

Tanuld meg te is használni az érzéki benyomásaidat - az impresszióidat- a festészetben! Ismerd meg ezt a stílusirányzatot, amely a pillanatnyi élmények megragadásában a legtökéletesebb. Itt a tavasz és már igen-igen kikívánkozunk a természetbe.

Veled is előfordult már, hogy megálltál egy pillanatra és azon kaptad magad, hogy ezt a pillanatot, harmóniát, a színeket, sőt az érzéseket meg kellene festeni? Te is álltál már úgy egy tóparton, hogy megállapítottad: „Milyen festői ez a táj!”

Sokan vagyunk, akiket megihlet egy – egy megörökítendő pillanat és a várva várt szabadság idején is az aktív kikapcsolódást keressük, sőt már alig várjuk, hogy legyen időnk az alkotásra, ezért áprilisi akvarell workshopunk témája a plein air lesz, hogy a jó idő beköszöntével úton-útfélen festhessetek majd!
 
Ezen a workshopunkon az impresszionizmus találmányával a színfelbontással foglalkozunk majd. Vibráló, színpompás felületeket hozunk létre, lekövetjük azokat a színhatásokat, amelyeket a szabad ég alatt festő (plain air) művészek tapasztalatai, ecsetnyomai alapján ismerünk. Kontúrok nélkül, szabadon. Foglalkozunk majd a színek egymáshoz való viszonyával, megfigyeljük és alkalmazzuk az égbolt festésének titkait, megismerkedünk a levegőperspektívával (sfumato) és mindezt ki is próbáljuk, hiszen workshopjaink a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.
 
Festészeti kurzusainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást. Workshopjaink  különálló egységek, nem épülnek egymásra, így egy-egy alkalommal is részt lehet venni rajtuk.

A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja. 
Időpont:

2018. május 12. szombat 10.00-14.00 

1x4 óra 

 

A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2018. április 27-ig 12.900.-

Normál ár: 14.800.- 

 

A jelentkezés a lap alján található jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges!  

 


Hűségprogram kedvezmények:

 

 


A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Kontúrok nélkül, szabadon – Akvarell workshop az impresszionizmus nyomában kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2018-05-12 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.