Festő tábor felnőtteknek Verőcén


Idén újra egy fantasztikus articsókás művésztelepre hívunk benneteket, ahol 5 napig az alkotásé lesz a főszerep. A táborba kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen a megszokott módon mindenkit egyéni korrektúrával segítünk a haladásban. Mesebeli környezetben az erdő szélén és a Duna partjától nem messze egy kis kápolna tövében rendezkedünk be erre a hétre, ahol a szállásunk közvetlenül az istálló fölött lesz, reggel pedig az autók berregése helyett talán kecskék és birkák hangjára ébredhetünk. Szóval akkor is gyere, ha csak kiszabadulnál egy kicsit a városi környezetből és friss levegővel töltekeznél! … na és persze ami most talán mindennél fontosabb: egy jó társaságban alkotnál, tanulnál, töltődnél, pihennél, kikapcsolódnál, újragondolnál, átértelmeznél, átfestenél, lefestenél, szóval gyere, várunk!....A tematikáról:

A kiindulás természetesen a környezetünk, hiszen ennél több inspiráció sehol sem található. Mégis az alapvető technikák elsajátítása után annak továbbgondolt, egyénre szabott kifejezési rendszerével foglalkozunk majd ki-ki a maga útján. Igény szerint kötöttebb módon a műteremben (csűrben), vagy szabadabban a természetben. Esténként terítés - na nem csak a vacsorához, hiszen azt készen kapjuk- hanem az aznapi munkák átbeszélése korrektúrája, tapasztalatcseréje zárja az alkotóidőt.

A technikák széles skáláját szeretnénk bemutatni és megtanítani nektek, így a szén, a pasztell, az akvarell és az akrill is terítékre kerül majd.Időpont:  2022. augusztus 1-5-ig 

5 nap/4 éjszaka

Helyszín: Völgy Major Verőce 

Részvételi díj: 

A foglalkozások díja: 75.000.-, mely tartalmazza a foglalkozásokat és egyes eszközöket  (vázlatfüzetet, rajzlapot, festővásznat mi biztosítjuk. Az alkotáshoz szükséges eszközlistát a jelentkezést követően küldjük. (alapeszközök))

Szállás díja: 

2 ágyas szobában: 28.000.-/4 éj/fő (lehetőség van 1,2,3,4 ágyas szobára, az ár ettől függően változik)

Teljes ellátásra van lehetőség a helyszínen (választható A-B menü), melynek díja: 

A napi háromszori étkezés díja: 7400.-/fő/nap, mely svédasztalos reggelit és két meleg étkezést tartalmaz (hétfő ebéddel kezdődik és péntek reggelivel zárul) A teljes ellátás díja a hétre: 29.600.-


Utazás egyénileg! A vonattal érkezők elé kimegyünk a vasútállomásra.


A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  40.000 Ft előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az [email protected]  címen. 
Nézd meg a többi táborunkat is! A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Festő tábor felnőtteknek Verőcén kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2022-08-01 09:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.