Színek és évek - Festőiskolai alapozó


Ha belekóstolnál az alkotásba és hosszabb távon tervezed a művészetben való elmélyülést, valós tudásra vágysz, nem csak az azonnali felszínes látványra épülő alkotást keresed, akkor neked ajánljuk ezt a kurzusunkat, ahol az alapoktól kezdve, a realista ábrázolás elsajátításán keresztül juthatsz el az önkifejezésig. Kurzusunkon a valóság ábrázolásán túl fokozatosan a belső, szubjektív megnyilvánulásnak teret adva alkotunk majd.Ezen a 12 alkalomból álló tanfolyamunkon a különböző festészeti technikák elsajátításán (aril, pasztellkréta, olajpasztell, ceruza) kívül az önálló alkotómunkához szükséges művészi látásmód kialakításában is igyekszünk segítséget nyújtani. Tanfolyamunk az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épül, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.


Tanfolyamainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozásokat Harka Ágnes festőművész tartja.Időpont:  12 egymást követő csütörtök (kivéve április 14. tavaszi szünet) 

heti 1x2,5 óra

Kezdő időpont: 2022. március 3.  18.00-20.30 

Utolsó foglalkozás: 2022. május 26. 

A 12 alkalmas kurzus díja, mely tartalmazza a kurzuson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2022. február 11-ig 98.000-

Normál ár: 112.000.-


A jelentkezés és a tandíj befizetésének ütemezése:

A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. 

 A teljes regisztrációhoz 40.000.- előleg befizetése szükséges. 

A képzési díj fennmaradó részét legkésőbb a kurzus első napjáig van mód befizetni.

Fennmaradó rész befizetése: március 2-ig

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az [email protected]  címen. A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Színek és évek - Festőiskolai alapozó kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2022-03-03 18:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.