Fesd meg a karácsonyi ajándékod! - Akril workshop


Rendhagyó akril workshopra készülünk, ahol eddigi workshopjaink összes témájából választhatsz kedvedre. Mint tudjátok, nem szoktuk témáinkat ismételni, hanem hónapról-hónapra új képekkel várunk Benneteket. Ez alkalommal bármely korábbi programunk anyagából választhatsz, így ha lemaradtál valamelyikről, de szívesen megfestenéd, vagy van egy témád, amit nagyon szeretnél vászonra vetni egy szerettednek karácsonyra, akkor itt az alkalom! Gyere! Mindenben segítünk majd!

Workshopjainkon az élményen kívül olyan tudást, ismeretanyagot, technikai tudást szeretnénk nyújtani a résztvevőknek, melyek a későbbiekben az önálló alkotómunkában is segítségükre lesznek. 


Festészeti programjainkon számtalan játékos technikát kipróbálva megismerkedhetsz az akrilfestés technikájában rejlő lehetőségekkel, bepillantást nyerhetsz az alapanyag és az eszközök használatának műhelytitkaiba: roncsolt felületek, kaparás-karcolás, fröcskölés, festék anyagának strukturálása, maszkolás, rétegezés, vastag ill. nedves technika, aláfestés, festőkés használata.


Kurzusaink az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink. Ez alkalommal egy 40x50 cm-es vászonra fogunk dolgozni, melyet a workshop végén mindenki hazavihet. 

Festészeti workshopjainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja.


Választható témáink:

- Csónakok

- Erdei patak 

- Kalapos nők 

- Utcák, sikátorok

- Enteriőr

- Utak a végtelenbe 

- Házak a tájban

- Téli táj

- Őszi fények

- Őszi fák


Időpont:  2021. december 18. szombat 10.00-14.00 

A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket (40x50 cm-es alapozott vászon):

Előfoglalási ár: 2021. november 26-ig 14.700.-

Normál ár: 16.300.-


A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az [email protected]  címen. A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Fesd meg a karácsonyi ajándékod! - Akril workshop kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2021-12-18 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.