Üvegfelületek, áttetsző formák - Akvarell workshop


Novemberi akvarell workshopunkon témája az üvegfelületek és áttetsző formák megfestése lesz. Ez alkalommal ismét becsempészünk egy kis újdonságot akvarell workshopunkba, hiszen -az akvarell mellett- kipróbálhattok egy újabb festékanyagot: a tust.

Sok-sok érdekes fortély van az akvarellezés technikájában, de a fényhatások érzékeltetése, fények megcsillantása a papíron talán a legizgalmasabb, hiszen a vízzel higított áttetsző festék egészen sajátos megközelítést igényel. Az üvegfelület fénnyel való találkozása a csillanáson kívül az áttetszőségével is kihívást jelent, szóval ismét egy igazán izgalmas témával várunk Benneteket!


A hangsúlyt ez alkalommal tehát az üvegfelületek és tulajdonságainak megfigyelésére és megfestésének technikájára, az áttetszőségre és a csillogásra helyezzük s eközben az akvarellezés és a tusfestés technikájában rejlő lehetőségekkel ismerkedünk. A kezdők megismerkedhetnek az akvarellezés alapjaival, a haladók pedig akár egy kis beállítás alapján is alkothatnak majd. 


Kurzusaink az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.

Festészeti workshopjainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja. 
Időpont: 

2021. november 13. szombat 10.00-14.00  

1x4 óra

A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2021. november 2-ig 13.800.-

Normál ár: 15.600.-A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Üvegfelületek, áttetsző formák - Akvarell workshop kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2021-11-13 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.