Vitorlások - Akvarell workshop


Tanévünk első akvarell workshopján egy kis utónyári témával várunk benneteket, hiszen vízfelületet, vitorlásokat festünk majd. 

Az akvarellfestés legcsodálatosabb fortélya a fényhatások érzékeltetése, a fények megcsillantása a papíron, hiszen a vízzel higított áttetsző festék egészen sajátos megközelítést igényel.

A hangsúlyt ez alkalommal a fehér felületek és a vízfelület festésének technikájára, a tükröződésekre, a csillogásra helyezzük s eközben az akvarellezés technikájában rejlő lehetőségekkel ismerkedünk. A fehéren villanó vitorlák és a víz, a vízen megcsillanó fények olyan téma, amely a szépsége mellett az akvarellfestés legizgalmasabb területeit is magában foglalja. Kurzusaink az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.

Festészeti workshopjainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.

A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja. 
Időpont: 

2021. szeptember 11. szombat 10.00-14.00  

1x4 óra

A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2021. szeptember 3-ig 13.400.-

Normál ár: 15.300.-A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. 


Nézz körül induló kurzusaink között:

SZEPTEMBERBEN INDULÓ FELNŐTT KURZUSAINK


A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Vitorlások - Akvarell workshop kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2021-09-11 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.