Virágos rét - Akvarell workshop


Májusi akvarell workshopunkon friss, üde, virágos réteket festünk majd, mert ilyen borongós tavasz után azt hiszem, mindannyian nagyon várjuk a napsütést és a színeket.

Személy szerint tavasszal már alig várom, hogy végre virágba boruljon a természet, így ilyenkor mindig becsempészek a szobába is egy kis színes csokrot, hogy elnyomja a kinti szürkeséget. Ezen a workshopunkon a mezei virágzást szeretnénk behozni a szobába és megfesteni közösen a nyíló pipacsokat, színes mezei virágokat.


Kurzusaink az elméleti ismeretek mellett alapvetően a gyakorlati tapasztalásra épülnek, így a technikai ismereteket önálló alkotásokon keresztül sajátítják el tanítványaink.

Festészeti workshopjainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.


A foglalkozást Bosnyák Zsuzsi festőművész tartja. 
Időpont: 

2021. május 15. szombat 10.00-14.00  

1x4 óra

A workshop díja, mely tartalmazza a foglalkozáson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2021. május 1-ig 13.400.-

Normál ár: 15.300.-A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. 


A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Virágos rét - Akvarell workshop kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2021-05-15 10:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.