Rajz felvételi előkészítő


Közeledik a középiskolai felvételik időszaka és többen jeleztétek, hogy szükségetek van a segítségünkre a felkészülésben, ezért januártól egy célirányos, összegző, személyre szabott kurzust indítunk a rajzból felvételizni kívánóknak. 


Kinek ajánljuk?

- kifejezetten azoknak a 7.8. osztályos tanulóknak, akik rajzból szeretnének felvételizni Az előkészítő tematikája személyenként alkalmazkodik a választott középiskola felvételi követelmény rendszeréhez. 

Emellett a jelentkezőknek a stúdióban lehetősége nyílik a legkülönfélébb rajzi és festészeti technikák megismerésére, így kialakulhat egyéni szemléletük az adott témával kapcsolatban és kiválaszthatják a megismert technikák közül azt, amellyel a legszívesebben dolgoznak majd a gyakorlati felvételi vizsgán. 

A tematika részei: térbeli testek axonometrikus ábrázolása(stúdium), drapéria, csendélet és szükség esetén emberi alak; szerkezeti rajzok és tónusos tanulmányrajzok készítése útján; festés akvarellel, fedőfestékekkel, pasztellkrétával. Egy-egy téma, több eszközzel is feldolgozásra kerül. Cél, hogy a jelentkezők elsajátítsák elsősorban a pontos szerkezeti ábrázolást, önálló, egyéni látásmódra tegyenek szert, és pontos technikai tudást szerezzenek. A gyakorlati felvételi eljárás részét képezik a kreatív feladatok, ezért a tematikánk része lesz egy-egy kreatív feladat kivitelezése is.

Az előkészítő végén, mindenkinek, egyénenként segítünk összeállítani a portfóliót és a szóbeli elbeszélgetésre is felkészítjük a tanulókat. 

A csoport létszáma max. 8 fő!


Időpont:  szerdánként 16.00-18.30

heti 1x2,5 óra 

Kezdő időpont: 2021. január. 6. 16.00-18.30 


A tanfolyam díja: articsókás tanulóinknak: 13.500 Ft/hó (4 alkalom) (tartalmazza a foglalkozásokon használt anyagokat, eszközöket)

Új tanulóinknak: 15.000 Ft/hó (tartalmazza a foglalkozásokon használt anyagokat, eszközöket)
A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Rajz felvételi előkészítő kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2021-01-06 16:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.