Belső hang-belső csend - Festő kurzus kezdőknek és haladóknak


Márciusi festő kurzusunkon a portré témakörét járjuk körbe egy egészen különleges megközelítésben. Fő témánk a kint és bent.

6 alkalmas festő kurzusunkon a fej és az arc arányrendszerének megvizsgálása után megfigyeljük a belső kisugárzását és annak expresszív ábrázolásának lehetőségeit. Az emberi arc ábrázolásán keresztül egy kicsit a belső világunk felé is fordulunk, megfigyeljük a belső hangokat és a belső csendet. Mondhatjuk azt is, hogy portréfestés közben egyfajta belső portrét készítünk.A kurzus során megismerhetjük az ecsetkezelés kifejezőerejét, a belső világ tükröződését a festményeken a dinamikus ecsetkezeléstől a békés, letisztult hangulatig, a színek érzelmi hatását és a kompozícióan rejlő kifejezőerőt.

Kurzusunkon szubjektív szempontból szemlélve, egyéni ugyanakkor klasszikus festészeten alapuló kompozíciókat hozunk létre, Harka Ágnes festőművész vezetésével. 

Eközben megismerkedünk az akrilfestés technikájában rejlő lehetőségekkel. Ha fejleszteni szeretnéd tudásod, vagy eddig nem tudtad, miként fogj hozzá a festéshez, most itt az alkalom! Szeretettel várunk! 


Tanfolyamainkra kezdőket és haladókat egyaránt várunk, hiszen kis létszámú csoportokban dolgozunk, így személyre szabott feladatokkal, egyéni korrektúrával tudjuk biztosítani a haladást.
Időpont:  6 egymást követő hétfő 18.00-20.30 (heti 1x2,5 óra)  -Betelt (csak lemondás esetén tudunk helyet biztosítani)

Kezdő időpont: 2020. március 2.  18.00

A 6 alkalmas kurzus díja, mely tartalmazza a kurzuson használt anyagokat, eszközöket:

Előfoglalási ár: 2020. február 1-ig 42.800.-

Normál ár: 45.900.- A jelentkezés a jelentkezem fülre kattintva történik. A teljes regisztrációhoz  50% előleg befizetése szükséges! 

Ha észrevételed van, kérdéseidet felteheted e-mailben az info@articsokastudio.hu  címen. 


A jelentkezés menete, fizetési és lemondási feltételek
JELENTKEZEM

Jelentkezés

Amennyiben jelentkezni szeretnél a Belső hang-belső csend - Festő kurzus kezdőknek és haladóknak kurzusunkra, kérünk pontosan töltsd ki az alábbi adatokat.

Kérlek töltsd ki helyesen a vezetékneved!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztneved!
Ez az email cím nem helyes!
Kérlek töltsd ki a telefonszámod!
Kérlek töltsd ki helyesen a vezetéknevét!
Kérlek töltsd ki helyesen a keresztnevét!

Időpont

Kérlek válaszd ki, hogy melyik időpont felel meg neked. Ami szürke, az sajnos már betelt.

2020-03-02 18:00

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezés gomb megnyomása után egy emailben kapott linken kell megerősítened a jelentkezési szándékod.